Alexandru Oprea: Bugetul de investiții al CJD a crescut cu 320% față de 2018

0
342

Consilierul județean, Alexandru Oprea, susține că la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița au fost bugetate, în 2019, toate investițiile din listă propusă. Oprea a declarat într-o conferință de presă a PSD că bugetul de investiții al instituției a crescut în 2019, cu 320% față de anul anterior. Cea mai mare parte din banii de investiții sunt la capitolul transporturi.

La politică, la fotbal și la buget văd că se pricepe multă lume, e adevărat la nivel de chibiți, nu la nivel de cifre absolut. Bugetul CJD pe parte de venituri prevede suma de 442 mii de mii de lei. O suma cu 12.3% mai mare decât ceea ce a fost în 2018. În ceea ce privește cheltuielile pe anul 2019 acestea sunt mai mari cu 14.5% față de 2018.
Bugetul de investiții că tot se văitau niște chibiți în spațiul public, vreau să vă spun că bugetul CJD în 2019 are o valoare de 312 mii de mii de lei. În anul 2018, în execuție au fost 97 mii de mii. Este o creștere de 320% a bugetului de investiții la nivelul CJD Dâmbovița. Din această sumă, numai pe partea de transporturi (covoare asfaltice, poduri, investiții în infrastructură) este prevăzută suma mai mare de 3 ori cât a fost în execuție la nivelul lui 2018. Această preocupare arată că vor fi investiții la nivelul județului Dâmbovița și că toate investițiile din listă au fost bugetate.  a declarat Oprea.

Recent, senatorul Adrian Țuțuianu critica construcția bugetară la nivelul CJD.

Alexandru Oprea a mai anunțat și că CJD este interesat de o asociere cu municipiul Târgoviște, pentru podul din zona COS. Podul face parte din proiectul Centurii Municipiului. De câțiva ani se circulă pe o singură parte a podului, lucrările fiind abandonate: “Fac un anunț în premieră, inclusiv pentru podul de la oțelărie CJD a prevăzut o sumă și intenționăm să facem o asociere cu Municipiul Târgoviște astfel încât acest pod să fie finalizat până în vara anului viitor.”

sursa:gazetadambovitei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here