Costi Ana îi împrospătează memoria lui Țuțuianu: “În 2012 ați sacrificat orașul în interes personal”

0
354

Adrian Țuțuianu primește încă o replică usturătoare de la un fost coleg de partid, edilul orașului Pucioasa, Constantin Ana. Asta după ce senatorul ProRomânia l-a folosit pe Ana ca să justifice o opinie conform căreia „bugetul e o bătaie de joc la adresa tuturor primarilor din România.”

Ana recunoaște că nu este mulțumit de construcția bugetară, la nivelul orașului având o situație specială cu numărul mare de însoțitori pentru persoane cu handicap, dar transmite fostului președinte că nu dorește să fie folosit în războaie personale.

Edilul Pucioasei îi amintește lui Țuțuianu de o situația din 2012. „Cred ca a fost destul faptul ca atât eu cat și întregul oraș am fost sacrificați în 2012 în interesul lui personal, Pucioasa intrând atunci în cei mai negri 4 ani din istoria sa! Cred ca a trecut prea puțin timp ca sa fi uitat de când Pucioasa a pierdut un consilier județean doar pentru faptul că protesta la adresa celui ce îi era pe atunci șef!… În rest vă urez sănătate și vă mai rog, să nu mă implicați în meciurile dumneavoastră personale!

Am reprezentat prea mult timp o parte din “mobilierul” pe care dumneavoastră v-ați cățărat pentru a va atinge obiectivele proprii!!!

Cei care urmăresc scena politică își amintesc că în 2012,Constantin Ana urma să candideze pentru primăria orașului Pucioasa. Țuțuianu a cedat însă candidatura liberalilor cu care era în alianța USL și i-a pus pe social democrați să îl sprijine pe Dănuț Bădău, care nu ar mai fi ajuns primar fără sprijinul lor. În schimb, PNL i-a asigurat lui Țuțuiau o confortabilă majoritate pentru a putea prelua Consiliul Județean. Consilierul la care face referire este probabil Nicolae Obrejan, care a fost scos de Țuțuianu de pe listă înainte de a  fi validat în CJD. De pe liste a mai fost scos și Alin Nițescu, actualul city manager al orașului Pucioasa.

Ana amintește și de perioada Țuțuianu la conducerea organizației: “Simt nevoia să îi aduc aminte fostului meu coleg faptul că în vremuri nu foarte îndepărtate, se află în tabăra celor ce îngrădeau permanent dreptul la opinie atât al meu cat și al colegilor mei, fapt pentru care in urma cu aproximativ un an am demisionat din echipa pe care o conducea!

Conform postării, edilul orașului Pucioasa s-a întâlnit cu președintele Liviu Dragnea, prin intermediu actualului președinte, Rovana Plumb, de la care ar fi primit asigurări că rectificarea bugetară va rezolva problemele actuale. “Legat de buget, într-adevăr sunt vremuri foarte dificile și nu pot să neg asta! Însă mă număr printre puținii primari ce au avut curajul să se prezinte zilele trecute la domnii Dragnea și Vâlcov – întâlniri intermediate de doamna Plumb – pentru a le prezenta situația reală!

Din toate părțile am primit asigurări ca lucrurile vor fi rezolvate la prima rectificare bugetară a anului (nu mă întrebați ce o sa fac dacă nu o sa se întâmple asta!).

În plus, din suma aflată la dispoziția CJD, cei 7,5 % din IVG (nu din TVA domnule Țuțuianu), suma ce însumează 28,492 milioane de lei (nu 20,2 milioane domnule Țuțuianu), ce urmează a fi distribuită pentru dezvoltare, sunt îndreptățit sa cred ca, datorită numărului mare de proiecte ce trebuiesc susținute, orașului Pucioasa îi va fi repartizată o cota consistentă, sper cea mai mare din județ!!!”

preluare:gazetadambovitei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here